AVIATIEI PARK

Descriere ansamblu

 
Situat în nordul Capitalei, într-o zonă care concentrează companii și afaceri din noile domenii tehnologice, Complexul Aviației Park vine în întâmpinarea nevoilor unui public tânăr și dinamic de a locui aproape de locul de muncă și de a câștiga timp. Viitorii rezidenți ai Complexului vor avea posibilitatea de a face mișcare în aer liber și de a-și scoate copiii în Parcul Herăstrău, care se află la doar opt minute de mers pe jos. Pentru cumpărături, Lidl și Mega Image se află chiar la ieșirea din Complex, iar Promenada Mall e situat la două minute cu mașina.
Aviației Park, unul dintre primele proiecte unde poți beneficia de ipotecă verde
Investițiile în mediul înconjurător din Aviatiei Park, se regăsesc e și în grija pentru spațiul construit: proiectul va fi certificat de RoGBC (Romania Green Building Council) prin sistemul Green Homes (Locuință Verde) pentru eficiență energetică, iar cumpărătorii pot beneficia de Ipoteca Verde (costuri reduse ale dobânzilor la creditele ipotecare). Viitorii rezidenți au astfel posibilitatea, prin Ipoteca Verde, cumpărării unui apartament modern, construit la cele mai înalte standarde și la un preț accesibil.
Achiziția unui apartament prin Ipoteca Verde înseamnă rate cu dobânzi reduse și o limită de creditare mai mare decât la Prima Casă. În plus, pentru locuitori, avantajele energetice se vor vedea și în costurile lunare reduse ale facturilor pentru energie și apă.

Harta

Ai nevoie de ajutor? Ne puteti contacta pe