ONE CHARLES DE GAULLE

Descriere ansamblu

 

DescriereOne Charles de Gaulle este un proiect rezidential exclusiv situat in cartierul Primaverii, la doua minute de Parcul Herastrau.
Arhitectura contemporana exceptionala se combina cu designul interior elegant pentru a oferi un proiect rezidential cu adevarat unic. In plus fata de locatia sa istorica si de ultima generatie, arhitectura de top si materialele premium, complexul este, de asemenea, un exemplu de cladire ecologica superioara cu eficienta energetica.
One Charles de Gaulle a primit certificarea „Casele Verzi” de la Consiliul Roman pentru Cladiri Verzi si, chiar mai mult, a fost prezentat ca un model de bune practici si a fost apreciat de Comisia Europeana.
One Charles de Gaulle devine deja un reper al orasului si probabil cel mai exclusivist loc pentru a locui in Bucuresti si Romania.
Complexul are 33 de unitati de locuit distribuite in doua cladiri, totalizand o suprafata construita de 8.000 de metri patrati, inclusiv subsol, spatii tehnice si zone comune, cu o suprafata de locuit de 4.000 de metri patrati.

Harta

Ai nevoie de ajutor? Ne puteti contacta pe