RAHMANINOV 38

Descriere ansambluPentru gusturile care nu cunosc demodarea, pentru eleganta ce abunda intr-un spatiu care nu se lasa molipsit de clasic, de intenții care se reiau, dar nu se repetă, pe scurt: Rahmaninov 38.
Un ansamblu rezidențial cu o interpretare proprie, o compoziție de idei și stiluri, noul tău apartament surprinde notele înalte, dar și joase, ale unui loc în care indiferent de momentul zilei, te vei regăsi exact așa cum ești tu.FinisajePentru ca experiența să fie una completă, construcția arhitecturală a proiectului este prevăzută încă din primele etape, cu defilarea unor materiale de construcție și finisaje de cea mai bună calitate. Începând cu zidăria rezistentă de tip Porotherm Wienerberger, de fațada clădirii asigurată de placajul tip Equitone / similar și tip Formica/ similar și închizând cu pereții despărțitori și placările din gips carton de tip Siniat / similar.
Te conducem spre interior prin confortul ridicat, stare pe care proiectul nostru o cultivă din plin. Amintim de sistemul de climatizare tip LG VRF / similar, dar și încălzirea în pardoseală tip Rehau/ Tece / Caleffi / similar sau corpurile de încălzire Vogel & Noot / similar.
Destinderea și timpul petrecut în camera de baie trebuie să fie un tribut adus persoanei tale, dorindu-ți ca acest loc să se transforme într-un adevărat sanctuar. Sunt câteva dintre premisele de la am știut că vom porni pentru a-ți compune gradual, apartamentul aspirațiilor tale. Pe lângă finisajele clasice, vei întâlni și o cadă de baie cu hidromasaj tip Belform/ Ludica/ similar, dar și un bideu tip Tempo/ similar, pe cât de curajos amenajat, pe atât de necesar.

Harta

Ai nevoie de ajutor? Ne puteti contacta pe