RAHMANINOV REZIDENCE

Descriere ansamblu


DescriereVederea spre Parcul Verdi, Lacul Floreasca si un skyline deosebit sunt doar trei atuuri ale noului Rahmaninov Residence.
Complexul de apartamente super premium se intinde pe o suprafata construita de 23.000 mp , dispusa pe 6 etaje cu 3 scari de acces A, B, C si se afla in vecinatatea multor facilitati renumite din nordul Capitalei.
Alaturi de pozitia exclusivista, materialele de cea mai buna calitate si finisajele luxury contribuie la definirea Rahmaninov Residence, noua locatie cheie a Bucurestiului.FinisajeRahmaninov Residence este creat sub bagheta arhitectilor de la Dooi Studio, care au reunit experienta si viziunea cu materiale si finisaje de cea mai bună calitate.
Rahmaninov Residence este singurul ansamblu rezidential din tara al carui lobby se intinde pe mai mult de 600 metri, masoara 6 metri inaltime si se remarca prin finisajele interioare deosebite: candelabre din sticla de Murano, pereti din marmura de Carrara, pardoseală din piatra naturala si mobilier realizat custom în Italia.

Harta

Oferte in ansamblu

vanzare
Floreasca, Bucuresti

ONE Rahmaninov - simfonia frumusetii si a bunastarii. Proiectul impre

icons 3
icons 2
icons 148 m2
950.000EUR
Ai nevoie de ajutor? Ne puteti contacta pe