VOLO LAKE REZIDENCE

Descriere ansamblu

 
 


La ce ne gândim, când spunem “acasă”?  Cu siguranță, la mult mai multe decât un simplu spațiu sau o construcție. Acasă înseamnă o trăire, un cumul de sentimente. Înseamnă căldură, comfort, siguranță, liniște, locuri frumoase și oameni dragi.  Aceasta a fost provocarea de la care am pornit, atunci când am demarat proiectul “Volo Residence”. 
* Cum putem aduce împreună toate aceste ingrediente? 
* Cum unim, într-un oraș atât de vibrant precum Bucureștiul, piesele ce formează puzzle-ul numit “Acasă”?
Cum atingem punctul de echilibru între nevoia de liniște, de comfort și posibilitatea de a fi mereu în contact cu viața orașului, fie că vorbim de locul de muncă, de transport rapid, de shopping, restaurante, servicii medicale sau de recreere?
În demersul nostru, am pornit de la experiența acumulată într-o altă mare capitală a lumii, Londra, deoarece Volo Residence este parte a grupului “Sf Stefan Civil Engineering”, una dintre cele mai bine cotate companii românești din Marea Britanie.În ceea ce privește partea de construcție, motto-ul nostru este “We build to last”. Ceea ce construim este realizat, din toate punctele de vedere, de la proiectare până la execuție, la cele mai înalte standarde de calitate.
În ceea ce privește “sufletul” proiectelor noastre, motto-ul este “Where dreams come home”. Pentru că suntem conștienți de faptul că, oricât de bine realizată ar fi din punct de vedere tehnic, este nevoie de mult mai mult pentru ca o casă să devină Acasă.
* De aceea alegem cu grijă locul în care proiectele noatre prind viață
* Apoi gândim fiecare proiect in parte, astfel in cat apartamentele să ofere spatii generoase, aerisite, depozitări utile, dressing-uri și terase spaţioase.
* Iar în ceea ce privește partea de design, de dotări și finisaje de lux, am ales să colaborăm cu cel mai premiat studio de design (companie de design)din România, Noblesse Group.Totul pentru a oferi apartamente la cele mai înalte standarde de calitate, o garantie a elegantei si excelentei.
Vă invitam să vizitați ansamblul residential “Volo Residence” și vă asigurăm de toată deschiderea, pentru a stabili oferta care să se potrivească cel mai bine dorințelor dumneavoastră. 
Volo Residence, 
Where dreams come home.
 


 

Harta

Ai nevoie de ajutor? Ne puteti contacta pe