Penthouse Smart Home Upground de vanzare — Barbu Vacarescu, Bucuresti

Bucuresti,  Barbu Vacarescu

ID:1230

240.000€

Descriere apartament

 Penthouse exclusivist in zona de Bussiness a Bucurestiului ,localizat in Upground la doar 5 min de statia de metrou Pipera. La doar 5 min cu masina de mall Promenada, Parcul Herastrau , in proximitate se afla de asemenea cele mai cunoscute scoli si gradinite internationale (Olga Gudynn, Mark Twain etc)
Penthouse-ul este decomandat are un living cu bucatarie open space , 2 dormitoare , 2 grupuri sanitare(ambele bai sunt dotate cu cada) , o camera de dressing si o terasa de 10 mp(care poate fi accesata din living si dintr-un dormitor).
Se afla la etajul 11 din 16, avand o panorama superba asupra skyline-ului Pipera. Ferestrele din podea pana in tavan ii confera luminozitate naturala.
Incalzirea se face cu centrala de apartament , clasa energetica fiind A.
Pentru un plus de confort penthouse-ul a fost dotat cu aparatura smart home- lumina si aerele conditionate din toate camerele putand fi controlate prin telecomanda si de pe telefon.
Bucataria este utilata cu electrocasnice de lux:frigider, plita cuptor, microunde, masina spalat vase ,racitor de vinuri(proprietarul fiind un pasionat al acestora),espressorul cafea, ceainic electric.
In living exista un smart TV Philips cu o diagonala de 163cm , un semineu ,precum si un scaun de masaj de ultima generatie.De asemenea canapeaua extensibila se poate transforma intr-un pat queen size.
Dormitorul matrimonial (20 mp)are un pat king size(200x200), un dressing ,o baie proprie dotata cu cada, smart tv cu diag 123cm.
Cel de-al doilea dormitor are 14mp si include un dressing propriu, un pat queen size,smart TV cu diag 123cm, un birou si se afla langa cea de-a doua baie.
Camera de dressing are 7 mp si este complet mobilată , oferind un spatiu imens de depozitare, ideal pentru orice familie.
in cadrul complexului se gasesc numeroase restaurante, cafenele,gradinita/afterschool,loc de joaca ,piscina si sala de sport, clinica,farmacie.
Complexul are paza si supaveghere video 24/7

Caracteristici apartament

  • Zona: Barbu Vacarescu
  • Suprafata utila: 87 mp
  • Confort: 1 sporit
  • Compartimentare: decomandat
  • Etaj: 11/16
  • Numar Bai: 2
  • Numar Balcoane: 2
  • Numar Camere: 3
  • An Constructie: 2009

Caracteristici generale apartament

Harta

Oferte similare

vanzare

Barbu Vacarescu, Bucuresti

 Penthouse exclusivist in zona de Bussiness a Bucurestiului ,loca

icons 3
icons 2
icons 85
240.000EUR
vanzare

Barbu Vacarescu, Bucuresti

 Penthouse exclusivist in zona de Bussiness a Bucurestiului ,loca

icons 3
icons 2
icons 80
300.000EUR
vanzare

Barbu Vacarescu, Bucuresti

 Penthouse exclusivist in zona de Bussiness a Bucurestiului ,loca

icons 3
icons 3
icons 121
349.000EUR
Ai nevoie de ajutor? Ne puteti contacta pe