APARTAMENT 3 CAMERE 115 MP PIATA VICTORIEI BLOC NOU de vanzare — Piata Victoriei, Bucuresti

Bucuresti,  Piata Victoriei

ID:2206

295.000€
+TVA

Descriere apartament

Va prezentam spre vanzare un apartament 3 camere (reconfigurat din 4 camere), cu multiple elemente de unicitate,situat intr-un proiect rezidential exclusivist: ELA Victoriei, dat in folosinta in Noiembrie 2020, cu una dintre cele mai favorabile poziţionări, oferind un grad ridicat de confort si siguranta, intr-o zona linistita, la cativa pasi de Piata Victoriei, metrou Basarab, Primaria Sector 1, parc Kiseleff. Ansamblul rezidential a fost nominalizat în cadrul concursului CIJ Awards 2020 la categoria Best Standard Development.

-Apartamentul-
este complet mobilat, amenajat in stil Clasic cu designer specialist si ofera o ambianta deosebita. La amenajarea apartamentului s-au folosit materiale high-end iar obiectele si mobilierul sunt alese cu grija pentru a crea o atmosfera primitoare, calduroasa.

-Confort-
Apartamentul este dotat cu centrala termica, incalzire prin pardoseala (parchet triplu stratificat 1,8cm, nuanta nuc), controlata prin termostate digitale individuale in fiecare camera, aer conditionat multisplit Mitsubishi cu control Wi-Fi si senzor.

-Zona de zi: Living-ul si Bucataria deschisa-
generoasa, aproximativ 40mp, bine luminata, orientata catre sud, in interiorul careia gasim canapea si fotoliu, televizor Samsung 155cm, sistem de sonorizare JBL, si controlat prin boxe Alexa.
Bucataria, alcatuita din mobilier de perete, si insula cu scaune. Este facuta pe comanda, folosind mobilier Mobexpert din gama Jazz, toate sertarele avand sisteme de amortizare la inchidere (Blum) iar electrocasnicele sunt incorporate: cuptor cu aburi Electrolux, plita, hota si masina de spalat vase Grundig, frigider Beko.Pe perete s-a folosit ardezie nero natur.Chiuveta si bateria: Franke
zona de leaving dispune de 3 iesiri catre terasa mare (25mp)

-Baile-
sunt dotate cu walk in shower, toaleta, oglinzi pe intregul perete. In plus, masina de spalat rufe este si cu uscator.

-Dormitoarele -
cu dimensiuni peste standard: 16mp fiecare. Ambele dispun de paturi cu saltele de dimensiuni mari, somiera rabatabila si lada de depozitare Somproduct, mic mobilier, Televizor Samsung diagonala 141 cm, primul dormitor are acces pe terasa

-Dressingul-
Walk in closet din MDF si pal de inalta calitate, cu sertare, spatiu de depozitare obiecte inalte, zone pentru camasi si costume/rochii, lumina ambientala.

-Mod de achizitie-
Apartamentul este achizitionat pe persoana juridica, TVA cu taxare inversa, se poate vinde catre persoana juridica platitoare de tva tot cu taxare inversa. La vanzarea catre persoana fizica se adauga TVA. Apartamentul se vinde in pretul afisat, complet mobilat.

Va invit sa ma contactati pentru mai multe detalii sau pentru vizionare!

Caracteristici apartament

  • Zona: Piata Victoriei
  • Suprafata utila: 115 mp
  • Confort: 1 sporit
  • Compartimentare: decomandat
  • Etaj: 6/7
  • Numar Bai: 2
  • Numar Balcoane: 2
  • Numar Camere: 3
  • An Constructie: 2020

Caracteristici generale apartament

Harta

Oferte similare

vanzare

Piata Victoriei, Bucuresti

Va prezentam spre vanzare un apartament 3 camere (reconfigurat din 4 c

icons 3
icons 1
icons 106
350.000EUR
vanzare - Comision 0%

Piata Victoriei, Bucuresti

Va prezentam spre vanzare un apartament 3 camere (reconfigurat din 4 c

icons 3
icons 2
icons 84
344.355EUR + TVA
vanzare

Piata Victoriei, Bucuresti

Va prezentam spre vanzare un apartament 3 camere (reconfigurat din 4 c

icons 3
icons 3
icons 230
600.000EUR + TVA
Ai nevoie de ajutor? Ne puteti contacta pe