BRICK LOFTS || FloreascaHotel Caro || Stil Industrial de inchiriat — Floreasca, Bucuresti

Bucuresti,  Floreasca

ID:2647

3.300€ / luna+TVA

Descriere apartament

Brick Lofts este expresia vie a unor idei îndrăznețe, un mod de a te distinge prin autenticitate și rafinament. Este dedicat originilalor, acelora care indraznesc sa viseze si aleg sa traiasca viata din plin, cu forta, cu vitalitate, cu dorinta de a fi designerii propriului destin.
Semnat de Puran Architecture & Design si Fabrica de Arhitectura si premiat Ex Aequo in cadrul Bienalei de Arhitectura 2022, sectiunea Design Interior, Brick Lofts este o invitatie catre un proiect premium-boutique cu o abordare aparte, cu un caracter unic, artistic, având ca element de origine stilul fabricilor de la începutul revolutiei industriale, reinterpretat cu elemente moderne specifice arhitecturii contemporane.

Brick te impresionează încă de la prima vedere și reușește să-ți depășească așteptările pe măsură ce îl explorezi : arhitectură de excepție, design interior fabulos, solutii tehnice si echipamente moderne, finisaje premium, toate de la branduri de top.

Fatada este integral acoperita cu plăci din argilă, mai exact sunt 230.400 placi,culoarea specială cărămiziu închis fiind rezultatul prelucrării argilei în Antwerp Belgia, singura exploatare din Europa unde se obține această tonalitate specifică.

Duplexul Chelsea e echilibrul perfect intre spatiul tau personal unde sa-ti petreci timpul alaturi de familie si cel dedicat socializarii, fiind structurat pe 2 niveluri, cu multiple posibilități de amenajare și personalizare.
Zona de zi se desfasoara pe nivelul inferior, cu bucataria spatioasa cu zona dedicata de depozitare, livingul amplu si luminos, o baie si terasa ce va fi puntea intre lumea ta interioara si cea exterioara.
Scara metalica face legatura cu zona de noapte, cu cele 2 dormitoare incapatoare, pentru copii sau pentru oaspeti, o baie jucausa si dormitorul matrimonial cu baie proprie.
Intregul spatiu va fi inundat de lumina naturala, ferestrele apartamentului fiind orientate catre Vest.

Vei descoperi detaliile care dau cu adevărat anvergură proiectului: suprafețe din beton polișat, elemente metalice ample, aparataj electro retro din ceramica, si trasee electrice aparente din țeavă metalică , configurația industrială fiind îmblânzită de o pardoseală naturală splendidă, din stejar periat.

Nimic nu este întâmplător în apartamentul tău. Pereții de compartimentare au indice de izolare acustică sporită, iar inerția termică împiedică răcirea lor.
Incalzirea si apa calda menajera se realizeaza cu un sistem complet automatizat, compus din 6 centrale termice amplasate in subsol.
Sistemul de incălzire în pardoseală CALEFFI - Italia, prevăzut cu module termice de apartament, sistem ce conferă avantajul de a face propriile setări de temperatură, este completat in in spatiile cu inaltime din Loft-uri cu convectoare de pardoseală.

Si pentru ca esti la fel ca noi si stim ce iubesti, iti promitem un stil de viata sustenabil. Incalzirea si racirea cladirii se realizeaza printr-un sistem de climatizare MITSUBISHI – Japonia, sistem al carui consum energetic este in mare masura acoperit de o statie de 148 panouri fotovoltaice, cu o putere instalata de 60 KW, amplasata pe terasa cladirii.

Descopera universul Brick Lofts, fa-ne o vizita si lasa Brick sa vorbeasca despre tine, sa spuna lumii cine esti!

Caracteristici apartament

  • Numar Camere: 4
  • Zona: Floreasca
  • Suprafata utila: 161 mp
  • Confort: lux
  • Compartimentare: decomandat
  • Etaj: 5/6
  • Numar Bai: 3
  • Numar Balcoane: 1
  • An Constructie: 2023

Caracteristici generale apartament

  •  Ferestre:PVC

     Incalzire:Centrala Imobil

     Interfon:Da Video interfon

     Izolatii termice:Exterior Interior

     Lift:Da

     Stadiu Finisare:Finalizat

     Vecinatati Spatii:Autobuz Zona comerciala Banca

Harta

Oferte similare

inchiriere

Floreasca, Bucuresti

Brick Lofts este expresia vie a unor idei îndrăznețe,

icons 4
icons 3
icons 190
2.000EUR
inchiriere

Floreasca, Bucuresti

Brick Lofts este expresia vie a unor idei îndrăznețe,

icons 4
icons 2
icons 200
1.700EUR
inchiriere

Floreasca, Bucuresti

Brick Lofts este expresia vie a unor idei îndrăznețe,

icons 4
icons 3
icons 230
475.000EUR
Ai nevoie de ajutor? Ne puteti contacta pe