Penthouse 4 camere| Despot Voda Residence| parcare subterana| vedere panoramica de vanzare — Dacia, Bucuresti

Bucuresti,  Dacia

ID:1696

275.000€

Descriere apartament

Despot Voda Residence este un imobil cochet, tip boutique situat in centrul orasului, pe strada cu acelasi nume, la numarul 3-5. In imediata apropriere se afla bulevarului Dacia si poti ajunge intr-o plimbare de doar 20 min in Piata Romana.

Acum ca avem indicatiile de orientare hai sa iti povestec ce ii lipseste acestui frumos apartament: o frumoasa familie, sau tanarul iubitor de lumina si liniste. Intr-un cuvant un proprietar care sa pretuiasca toate beneficiile ce vin la pachet cu aceasta minunata locatie.

De cum am pasit la interior m-au impresionat spatiile vitrate mari, lumina abunda in fiecare colt al casei. Ai sa spui ca este prea mult spatiu vitrat si asta se reflecta in costurile de incalzire. Ei bine, afla ca tamplaria este una de ultima generatie, PVC REHAU Brillant Design 80 cu geam termopan in 3 foi de sticla.

Incalzirea este prin pardoseala, se face prin centrala termica proprie marca Viessman (+) iar pentru confortul tau vara, proprietarii au dotat apartamentul cu AC Bosch multi split, 3 x splitter montate + 1 nou in cutie.
Pe langa acestea, Despot Vodă Residence este un imobil de Clasa Energetica A, izolat cu polistiren expandat de 10 cm, clasa superioara EPS 80. Toată zidăria imobilului, atât cea exterioara cat și cea de compartimentare a apartamentelor este realizată din cărămida Porotherm.

Compartimentarea este una placuta, zona de living generoasa, dormitor matrimonial cu baie proprie si acces catre un balcon propriu, un dormitor secundar ce are acces la o baie in hol (deasemenea acces catre balcon) si bucataria inchisa ce poate fi transformata tot in camera (poate fi camera de copil, birou, camera de oaspeti, dresing)
In momentul in care renuntam la spatiul destinat bucatariei, facem asta pentru ca avem deja toata infrastructura creata pentru aceasta, in terasa apartamentului. Aici se poate creea o bucatarie spatioasa de minim 10 mp, inchisa.
Frumoasa terasa a apartamentului are o zona compacta de 23 mp astfel incat ramane suficient loc si pentru zona de relaxare.
De mentionat ca aceasta zona a fost hidroizolata cu simt de raspundere si beneficiaza de sistem degivrare actionat de la un panou.

Finisajele de interior sunt premium, in nuante calde atent alese de proprietarii apartamentului astfel:
- parchet Egger 18mm
- baile sunt placate cu ceramica Zoiss si DELTA STUDIO (import Italia)

Vederea apartamentului este unica, spre o zona linistita de case, de unde poti sa admiri linia orizontului. Te afli in centrul orasului si in acelasi timp esti ferit de zgomot si beneficiezi de intimitate.

Locul de parcare este un alt beneficiu ce vine la pachet cu toate cele de mai sus. Se afla in subteranul imobilului, are acces cu liftul si unde mai pui ca este suficient de lung incat sa poti crea o zona pentru depozitare ( are o suparafata de 14,33 mp - 4,9 m lungime cu 2,9 latime)

Despre proiectul Despot Voda residence iti mai pot spune ca, are o structură de rezistență extrem de solidă, prevazută să reziste la un grad de seismicitate de peste 9 grade pe scara Richter. Structura de rezistență este de tip Radier general, cu stâlpi, diafragme, cadre și planșee din beton armat superior, clasa C25/30 (utilizat pentru construcția podurilor și autostrăzilor), având un grad de armare ridicat – BST500S, conform celor mai exigente standarde de proiectare și execuție.

Acest superb apartament se traduce prin: siguranta, unicitate, calitate si functionalitate.

Cum ajungi la noi?
Daca ai masina persoanala cu siguranta gasesti un loc de parcare in jur pentru cateva minute.
Statia de metrou Stefan cel mare este la doar 15 min de mers pe jos sau 20 min daca vrei sa vii din Piata Roamna.
Statia STB este la doar 5 minute la pas.

Caracteristici apartament

  • Zona: Dacia
  • Suprafata utila: 87 mp
  • Confort: 1 sporit
  • Compartimentare: decomandat
  • Etaj: 3/5
  • Numar Bai: 2
  • Numar Balcoane: 2
  • Numar Camere: 4
  • An Constructie: 2021

Caracteristici generale apartament

Harta

Oferte similare

vanzare

Dacia, Bucuresti

Despot Voda Residence este un imobil cochet, tip boutique situat in ce

icons 4
icons 2
icons 260
415.000EUR
vanzare

Dacia, Bucuresti

Despot Voda Residence este un imobil cochet, tip boutique situat in ce

icons 4
icons 2
icons 260
415.000EUR
vanzare

Dacia, Bucuresti

Despot Voda Residence este un imobil cochet, tip boutique situat in ce

icons 4
icons 2
icons 260
415.000EUR
Ai nevoie de ajutor? Ne puteti contacta pe