Apartament 150 mp Herastrau Nordului de vanzare — Herastrau, Bucuresti

Bucuresti,  Herastrau

ID:2216

377.000€
+TVA

Descriere apartament

Se ofera spre vanzare 2 apartamente de 75mp construiti unul langa altul.

Se pot vinde impreuna si folosite ca unul de 4 camere dupa o unire a acestora, sau se pot vinde individual, separat.
Pret negociabil
Pret fara TVA pt firme platitoare de TVA, iar pt pers fizice se adauga TVA
__________
- Orientare spre Vest
- Geamuri de sus pana jos
- Incalzire prin pardoseala
- Aparate de aer conditionat de ultima generatie
- Compartimentarea apartamentelor se regaseste in planuri
- Apartamentele sunt livrate complet finisate, finisaje premium, nemobilate
- Înălţimea apartamentelor este de 2,75, iar logiile acţionează ca o prelungire a casei (exista 1 logie privata cuprinsa intre cele 2 apartamente)
- Siguranta: videointerfon, sistem de alarma, detector de gaz, supraveghere video, supraveghere 24/7
_________
Alte detalii:
Finisaje: uşă de acces în apartament - metalică, antiefracţie, uşi interioare - MDF vopsit (balamale ascunse, broască magnetică), parchet stratificat, plăci ceramice/piatră naturală, obiecte sanitare, gama premium (ex: Villeroy & Boch, Kludi), ascensor - câte două pentru fiecare corp de clădire.

Dotări: apometre, contor gaz.
Centrală imobil, prevăzută cu sistem de recirculare pentru diminuarea costurilor. Contorizarea se face atât la pornirea circuitelor din centrală, cât şi individual pentru fiecare apartament. Ansamblul va beneficia de grupuri de pompare pentru asigurarea presiunii şi rezervei de apă.
____________
Facilitatile zonei:
- 3 minute de mers pe jos pana la Parcul Herastrau;
- 13 minute de mers pe jos pana la metrou;
- 15 minute de mers pe jos pana la cea mai mare zona de birouri din Bucuresti;
- Acces la institutii educationale de top pe o raza de 5 km.
~ 3 cai de acces:
- Soseaua Nordului
- Str. Gheorghe Simionescu
- Str. Gliei

______________
Descriere pompoasa:

Pozitionat la 3 minute de mers pe jos fata de Parcul Herastrau.
Conceput pentru a satisface şi cele mai exigente gusturi, Win Herastrau combină cu succes designul modern cu finisajele de înaltă calitate.

Aleile pietonale si parcul adiacent contribuie la o atmosfera relaxanta si calduroasa, pentru adulti si pentru copii.
Complexul este compus din finisaje moderne; tâmplărie exterioară cu rupere de punte termică, pentru coeficient transfer termic optim, cu deschideri oscilo-batante şi/sau glisante şi/sau pereţi cortină.

Arhitectura modernă cu un lobby la intrare în clădire cu înălţimea de 6 metri, amenajat în stilul de design Art Deco - luxos, geometric, mobilat elegant.

Printre faciltăţile complexului se numără un loc de joacă interior pentru copii, servicii de înfrumuseţare şi estetică, 2 zone pentru fitness, zonă de agrement şi un spaţiu destinat divertismentului.
Facilităţi cu circuit închis: curăţătorie chimică şi servicii de spălătorie, servicii de spălare auto subterane, piaţetă proprie, mini-market.

Imobil cu regim de înălţime 2S+ DS+P+5E, situat în complexul Win Herăstrău intr-o zonă foarte linştită, înconjurată de natură.

Ansamblul WIN HERASTRAU dispune de 2 centre de fitness, un spatiu dedicat evenimentelor private, o parcare subterana pe 2 nivele (ce cuprinde si o spalatorie auto), o zona comerciala integrata si spatii pietonale. Aleile pietonale si parcul adiacent contribuie la o atmosfera relaxata, toate aceste facilitati cu acces rezervat fiind menite sa inlesneasca activitatile zilnice si relatiile sociale. Gratie acestor caracteristici, WIN HERASTRAU se distinge prin eleganta si farmec.

Dincolo de a fi un cumul de locuinţe rafinate, WIN Herăstrău urmăreşte:

Armonia vizuala - generată de forme, cromatică şi spaţii ce rezultă într-o bună integrare în comunitate, în natură şi în contextul construcţiilor din vecinătate,

Armonia volumelor - asigurată prin suprafeţe utile unitare ale apartamentelor, neîntrerupte de elemente de rezistenţă sau de instalaţii şi existenţa zonelor vitrate mari

Armonie in exploatare - obţinută printr-o paletă amplă de facilităţi, între care: săli de fitness, loc de joacă pentru copii, servicii de înfrumuseţare şi estetică, curăţătorie de haine, zonă dedicată întâlnirilor cu prietenii, mini-market.

- Încălzirea în interior este proiectată prin sistemul de încălzire în pardoseală, iar apartamentele sunt prevăzute cu sistem de aer condiţionat tip VRV, cu unităţile exterioare aşezate centralizat, fără să afecteze estetica faţadei.

- Tâmplăria exterioară este fabricată din aluminiu, cu zone vitrare mari, trei foi de sticlă pentru coeficient transfer termic optim. În plus, zona logiei este prevăzută cu parasolar, pentru a crea intimitate sau protecţie la intemperii.

- Parchetul stratificat din living, dormitoare, holuri şi bucătărie, precum şi uşile interioare din MDF vopsit, balamalele ascunse şi broasca magnetică, reprezintă tot atâtea motive pentru un plus de confort şi siguranţă.
________________
Proiectul cuprinde 5 imobile si dispune de 2 niveluri de parcari subterane, dintre care 2 rampe de acces si un lift auto.

Caracteristici apartament

  • Zona: Herastrau
  • Suprafata utila: 126 mp
  • Confort: 1
  • Compartimentare: decomandat
  • Etaj: 2/5
  • Numar Bai: 2
  • Numar Balcoane: 2
  • Numar Camere: 4
  • An Constructie: 2022

Caracteristici generale apartament

Harta

Oferte similare

vanzare

Herastrau, Bucuresti

Se ofera spre vanzare 2 apartamente de 75mp construiti unul langa altu

icons 4
icons 3
icons 175
359.000EUR
vanzare

Herastrau, Bucuresti

Se ofera spre vanzare 2 apartamente de 75mp construiti unul langa altu

icons 4
icons 4
icons 198
1.190.000EUR + TVA
vanzare

Herastrau, Bucuresti

Se ofera spre vanzare 2 apartamente de 75mp construiti unul langa altu

icons 4
icons 3
icons 172
419.000EUR
Ai nevoie de ajutor? Ne puteti contacta pe