Vila P+1 5 Camere Dacia de vanzare — Dacia, Bucuresti

Bucuresti,  Dacia

ID:1697

388.000€

Descriere apartament

Casa unifamiliala, situata pe o strada linistita din centrul orasului, in cartierul de case cuprins intre bulevardele Dacia si Stefan cel Mare, compusa din 5 camere, 3 bai, curte individuala si terasa panoramica.

Cladirea a fost consolidata integral si renovata in 2022 si este dispusa pe 2 nivele.
Parterul are o suprafata construita de 118 mp si mansarda de 46,6 mp.

Vila este dotata cu centrala pe gaz, marca Bosch, are incalzire Devi/Danfoss in pardoseala la nivelul parterului si calorifere la mansarda.
Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat Whirlpool Inverter. Toate baile beneficiaza de lumina naturala si aerisire directa.
Mansarda are ferestre Velux, iar tamplaria exterioara a casei este realizata cu profile Schuko/Germania si geam tripan, LOWE + Argon.

Parchetul la nivelul parterului este din lemn triplustratificat cu finisaj de stejar, baile sunt placate cu marmura si ardezie naturala, iar grinzile aparente sunt din lemn masiv. Treptele scarii interioare care asigura accesul catre mansarda sunt din stejar.

Detaliile si finisajele alese ii confera acestei case un aspect contemporan, care pune in valoare elementele originale si clasice ale cladirii, oferind viitorilor proprietari un imobil cu identitate vizuala atemporala si cu tot confortul vietii moderne.

Spatiile exterioare beneficiaza de multa intimitate si atmosfera, asigurand familiei o oaza de liniste si relaxare in plin centru vibrant al capitalei.

Distanta fata de cea mai apropiata statie de metrou este de 500 m, la 5 minute de mers pe jos se afla mai multe gradinite (de stat si particulare) si scoli iar la 2-3 minute se gasesc mai multe restaurante, magazine, clinica medicala, teatru, saloane de infrumusetare, farmacie si banca.
Complexul sportiv "Dinamo" este la 7 minute de mers pe jos, iar parcurile Icoanei si Ioanid se gasesc la 800 de metri distanta.

Casa este compusa din:

Parter

Living/Bucatarie
2 Dormitoare
2 Bai
Birou
Camera tehnica

Mansarda

Open space
Baie

Va asteptam cu placere la vizionare.

Caracteristici apartament

  • Zona: Dacia
  • Suprafata utila: 140 mp
  • Confort: 1 sporit
  • Compartimentare: decomandat
  • Etaj: parter/1
  • Numar Bai: 3
  • Numar Balcoane: 1
  • Numar Camere: 5
  • An Constructie: 2022

Caracteristici generale apartament

Harta

Oferte similare

vanzare

Dacia, Bucuresti

Casa unifamiliala, situata pe o strada linistita din centrul orasului,

icons 5
icons 3
icons 145
720.000EUR + TVA
Ai nevoie de ajutor? Ne puteti contacta pe