Penthouse TIP DUPLEX 380 MP Laguna Residence VEDERE SPECTACULOASA | PARCARE SUBTERANA de vanzare — Floreasca, Bucuresti

Bucuresti,  Floreasca

ID:936

990.000€
+TVA

Descriere apartament

Va prezentam spre vanzare un penthouse spectaculos cu vedere spre Lacul Floreasca. 
Penthouse-ul se desfasoara pe o suprafata de 247 mp utili la interior, la care se adauga o terasa spectaculoasa in suprafata de 132 mp. Bugetul alocat pentru finisarea apartamentului este de 100000 euro. 
Se vinde finisat cu 990 000 euro+tva .

Pentru detalii sau programarea unui vizionari, va stau la dispozitie.

Ansamblul rezidential Laguna Residence e situat in partea de nord a Bucurestiului, chiar pe malul lacului Tei, apartamentele de la etajele superioare avand o panorama deosebita asupra lacului Tei. Accesul se face din bulevardul Barbu Vacarescu, prin Soseaua Fabrica de Glucoza. Laguna Residence a fost construit pe un teren in suprafata de peste 25.000 mp, are o arie totala desfasurata de 53.000 mp si este alcatuit din 7 cladiri cu regim de inaltime S+P+3E, S+P+7E si S+P+8E in sistem terasat si forma de U deschis catre lac. Sunt in total 268 de apartamente: 36 apartamente cu 2 camere; 132 apartamente cu 3 camere; 96 apartamente cu 4 camere; 4 apartamente cu 5 camere. De asemenea, au fost prevazute si 444 locuri de parcare din care aproximativ 400 in subteran (pentru rezidenti - accesate pe baza de cartela), iar restul la suprafata, pentru vizitatori. 

La parterul ansamblului rezidential vor fi 4.800 mp de spatii cu functiuni comerciale si servicii, iar in interiorul complexului peste 10.000 mp de spatii verzi, spatii de agrement si relaxare. Arhitectura ansamblului favorizeaza ca 80% dintre apartamente sa fie orientate catre sud, sa se bucure de soare pe tot parcursul zilei si de privelistea lacului. Sistemul de constructie de tip terasat permite ca inca de la etajul 5 sa existe penthouse-uri cu terase de 100 mp.

Locatia sa exclusivista face ca ansamblul Laguna Residence sa beneficieze de numeroase avantaje. Ansamblul Laguna Residence este situat in zona de business cea mai dezvoltata din capitala, o zona foarte atractiva atat ca destinatie rezidentiala, cat si investitionala. In acelasi timp, locatia este populara pentru cluburile de pe malul lacului Tei, o multime de baze sportive si de agrement (Pescariu Sport & Spa, Club Moving, Parcul Studentesc Tei). Complexul se afla la cateva minute de restaurantele si cafenelele din Parcurile Verdi si Herastrau, iar in masura in care distanta fata Promenada Mall poate fi parcursa pe jos, pentru a ajunge in Baneasa Shopping City ar presupune cateva minute de mers cu masina. Apropierea de statiile RATB si Metrorex face ca orice punct de interes sa fie accesibil, iar pentru a ajunge la aeroportul Henri Coanda din Otopeni sunt necesare doar 20 minute de mers cu masina.

Caracteristici apartament

 • Zona: Floreasca
 • Suprafata utila: 247 mp
 • Confort: lux
 • Compartimentare: decomandat
 • Etaj: 8/8
 • Numar Bai: 3
 • Numar Balcoane: 3
 • Numar Camere: 5
 • An Constructie: 2019

Caracteristici generale apartament

 •  Bucatarie:Da

   Clasa Energetica:B

   Ferestre:PVC

   Geam baie:Da

   Pereti:Glet

   Stadiu Finisare:Semifinisat

   Tip Bloc:Bloc

   Tip Structura Bloc:Caramida

   Usa intrare:Metal

   Vecinatati Spatii:Autobuz Zona comerciala Supermarket Parc Mall

   Vedere:Mixta

Harta

Oferte similare

vanzare

Floreasca, Bucuresti

Va prezentam spre vanzare un penthouse spectaculos cu vedere spre Lacu

icons 5
icons 3
icons 247
799.000EUR + TVA
vanzare

Floreasca, Bucuresti

Va prezentam spre vanzare un penthouse spectaculos cu vedere spre Lacu

icons 5
icons 3
icons 247
990.000EUR + TVA
vanzare

Floreasca, Bucuresti

Va prezentam spre vanzare un penthouse spectaculos cu vedere spre Lacu

icons 5
icons 3
icons 247
990.000EUR + TVA
Ai nevoie de ajutor? Ne puteti contacta pe