SPATIU SPECTACULOS PRETABIL BIROURICABINETE EROILOR CISMIGIU BERZEI de inchiriat — Cismigiu, Bucuresti

Bucuresti,  Cismigiu

ID:1361

1.540€ / luna

Descriere apartament

Demisol luminos, restaurat in stil eclectic isi cauta primul chirias Acest apartament deosebit de spatios, de 178 m2 - 7 camere, zona de receptie, holuri generoase si curte de lumina, se diferentiaza printr-o linie arhitecturala aparte, precum si prin eleganta si gradul de rafinament al restaurarii contemporane.

Este amplasat pe strada Berzei, in imediata apropiere a liceului Cervantes si a parcului Cismigiu, intr-un condominium cu o curte umbrita de copaci seculari, in una dintre cele mai frumoase si mai cautate zone ale capitalei.

Strada linistita de case, cu trafic moderat, aduce aminte de pitorescul Bucuresti de altadata. Imobilul ocupa intreg demisolul unei vile istorice cu personalitate (vila D+P+E+M),  si se gaseste intr-o stare excelenta datorita arhitecturii sale aparte, conservata in totalitate in urma recentei restaurari si renovari premium si nu prezinta risc seismic.

Spatiul generos a fost amenajat in detaliu pentru profesii liberale/ sediu de firma si beneficiaza de o intrare principala, cu scara de mozaic, precum si de o intrare secundara.

Cei 178.04m2 utili sunt dispusi astfel: - 1 hol - 23.86 m2 , in care este cuprinsa si zona de receptie, - al 2-lea hol – 13.82 m2 - prima camera – 10.80 m2 - a doua camera – 20.49 m2 - a treia camera – 15.47 m2 - a patra camera – 13.10 m2 - a cincea camera – 12.52 m2 - a sasea camera – 16.41 m2 - a saptea camera – 19.89 m2 - bucataria – 10.68 m2 - terasa/curte de lumina 6.90 m2 si - 2 bai de respectiv 4.62 m2 si 2.08 m2 - plus o curte comuna generoasa ce beneficiaza si de locuri de parcare optionale.

Descriere apartament: Demisolul vilei te intampina cu o usa eleganta din lemn masiv, iar scara interioara de mozaic da o nota impozanta accesului in apartament. Toate camerele au regim mare de inaltime pentru un demisol (H= 2.40-2.60m), fiind razant dispuse cu acces direct din holuri. Sunt dotate cu radiatoare din otel stil vintage, intr-o culoare de contrast, oferindu-ti un sentiment de spatiu si eleganta. Toate camerele beneficiaza de sisteme de aerisire profesionala pentru o buna ventilatie a spatiului, iar in cateva dintre ele s-a pastrat caramida aparenta pentru a pune in valoare zidaria specifica cladirilor vechi. Unul dintre punctele forte vizual ale acestui imobil il reprezinta usile metalice cu geamuri mari, realizate la comanda, care asigura o buna iluminozitate a spatiului. In combinatie cu pordoselile de mozaic, gresie si parchet refacute complet asigura o atmosfera placuta mediului de lucru. Bucataria este mobilata la comanda si este complet utilata cu aparatura electrocasnica moderna, noua. Curtea de lumina este un spatiu in aer liber pentru relaxare, precum si zona destinata fumatorilor.

Locuri de parcare sunt disponibile in curtea principala (contra cost) sau pe strazile din imediata vecinatate. Elemente originale restaurate: S-a dorit pastrarea stilului unic al vilei si de aceea proiectul de restaurare a durat mai bine de un an si jumatate, majoritatea elementelor originale fiind pastrate si restaurate: arcadele specifice unui demisol, zidaria, usile de lemn si metalice, scarile de mozaic, ornamente creativ incadrate in spatiul de receptie.

Dotari: - Gresie de calitate superioara (pe zona de baie, bucatarie si holuri) cu plinta inalta, prelucrata manual din lemn - Grupurile sanitare sunt placate cu mozaic - Acces TV si internet in fiecare camera, 1 tablou electric (de sigurante) - Tamplarie cu ventilatie incorporata - Centrala termica noua, proprie si cu boiler incorporata - Interfon, sistem de alarme cu senzori si camere de supraveghere (la latitudinea chiriasului) - Contorizare separata pentru toate utilitatile, cu racorduri noi (energie electrica, gaz si apa) - Instalatie electrica inlocuita complet (traseu electric, doze, intrerupatoare) si o instalatie aparenta in camerele cu caramida - Instalatie termica, sanitara si de canalizare inlocuita complet (tehnologie silent REHAU) - Usi metalice custom-made cu geamuri de sticla - Curte de lumina cu deck de lemn - Corpuri de iluminat pe sine, dar si aplice GreenTech si Aromas

Caracteristici apartament

  • Numar Camere: 7
  • Zona: Cismigiu
  • Suprafata utila: 180 mp
  • Confort: 1 sporit
  • Compartimentare: decomandat
  • Etaj: demisol/2
  • Numar Bai: 2
  • Numar Balcoane: 1
  • An Constructie: 1968

Caracteristici generale apartament

Harta

Ai nevoie de ajutor? Ne puteti contacta pe