Închiriere Penthouse unic, Bulevardul Unirii de inchiriat — Unirii, Bucuresti

Bucuresti,  Unirii

ID:2661

5.900€ / luna+TVA

Descriere apartament

Proprietatea care își așteaptă primul locatar, are accesul în clădire securizat prin pază și monitorizare video, iar intrarea în penthouse se poate face atât direct cu liftul, accesând un cod unic, cât și pe scara de acces.

Penthouse-ul situat la etajul 11, cu o suprafață utilă de 300 mp, este format din 3 dormitoare, 4 băi, bucătărie cu o superbă zonă de dinning, bibliotecă și un living luminos și impunător.  Terasele cu o suprafață aproximativă de 55 mp, vă oferă e o priveliște superbă.

Apartamentul sofisticat reflecta un design care este atât modern cât și atemporal, detaliile punând în valoare caracterul unic al proprietății.

Bucătăria complet echipată cu electrocasnice de ultima generație: hotă, plită cu inducție, cuptor și cuptor cu microunde, mașină de spălat vase și două frigidere vă asigură tot confortul necesar pentru a vă simți ca acasă. Aceasta continuă cu zona de dining, un living cu acces direct la terasă conturează astfel un spațiu ideal de relaxare și socializare.

Cele trei dormitoare, au acces la baie proprie și dispun de dressing-uri spațioase. Toate camerele sunt dotate cu SMART TV-uri, cu o grilă extinsă de programe si acces WI-FI.

Design-ul simplu și elegant, finisajele de calitate superioară, generozitatea spațiilor, iluminatul arhitectural de pe tavan, împreună cu înalțimea de 3,20 m a acestuia, transformă acest penthouse într-o spațiu primitor, practic și confortabil.

Penthouse-ul beneficiază de utilități moderne si se poate plia cu usurință, oricăror cerinte: instalatie de ventilatie, încălzire în pardoseală, pereti exteriori și interiori fonoizolati, instalatie de ventilatie cu presiune negativa în bai și bucătarii, iluminat LED, coeficienti de termoizolatie peste medie, fiind extrem de eficient din punct de vedere energetic.

Toate materialele folosite atât la structură construcției cât și la finisajele interioare sunt de cea mai bună calitate, alese cu grijă și responsabilitate față de siguranța și confortul viitorilor locatari. Printre acestea menționăm: tâmplaria exterioară Schuco, utilizarea ceramicii și a mobilierului Porcelanosa pentru băi, finisaj pardoseala tip LVT, sistem climatizare tip VRV Daikin, usi interioare Filomuro Barasusse, usa acces apartament Alias, tapetul decorativ Techografica si London Art.

În cadrul viitorului restaurant de la parterul clădirii o să puteți savura delicatese orientale sau o să vă puteți relaxa în SPA-ul amplasat la subsol.

Fiind o zonă centrală, dar in acelasi timp linistita, cu bulevardul marginit de copaci, aceasta zona este cunoscuta pentru accesul rapid către metrou, cafenele, restaurante, dar si catre principalele obiective turistice și culturale, dar și către una dintre cele mai pline de viața zone ale capitalei, Centrul Istoric care va invita in mijlocul scenei eclectice si vibrante a orasului.

De asemenea, în apropiere regăsiți Arena Națională, București Mall, Unirii Shopping Center, Fantânile Unirii, Palatul Parlamentului etc.

Toate mijloacele de transport sunt in imediata apropiere:

Autobuze: 104, 123, N104, N111,

Metrou: Piata Muncii, Piața Unirii – fiecare situate la o distanță de 8 minute.

Apartamentul poate fi inchiriat la pretul de 5.900 euro/luna + TVA, începând cu luna Mai 2023.

Avans: 1 luna + garantie 2 luni

Acest apartament de lux este o oportunitate excelenta!

*Locul de parcare este oferit contra cost conform regulilor de parcare din capitală.

Oferta publicata de Compania Imobiliara GALACTIC HOUSE CONCEPT

Caracteristici apartament

  • Numar Camere: 7
  • Zona: Unirii
  • Suprafata utila: 300 mp
  • Confort: lux
  • Compartimentare: decomandat
  • Etaj: 11/11
  • Numar Bai: 4
  • Numar Balcoane: 2
  • An Constructie: 2022

Caracteristici generale apartament

  •  Bucatarie:Mobilata Utilata

     Electrocasnice:Aragaz Frigider Masina de spalat rufe Masina de spalat vase TV

     Ferestre:PVC

     Incalzire:Centrala proprie

     Interfon:Da Video interfon

     Izolatii termice:Exterior Interior

     Lift:Da

     Pereti:Faianta Lavabil

     Stadiu Finisare:Finalizat

     Usa intrare:Metal

Harta

Ai nevoie de ajutor? Ne puteti contacta pe