VILA SUPERBA PRIMAVERII MIRCEA ELIADE de vanzare — Primaverii, Bucuresti

Bucuresti,  Primaverii

ID:233

4.600.000€
19.000€

Descriere casa vila

Resedinta, construita in perioada interbelica, cu elemente arhitecturale deosebite, este situata  in apropierea Bulevardelor Mircea Eliade s Blv Primaverii, cunoscuta ca zona rezidentiala de lux a Bucurestiului. Terenul proprietatii este generos, fiind una dintre cele mai mari suprafete aferente unei vile din zona Primaverii.
Fermecatoarea clddire are toate atributele unei locuinte pentru persoanele care-si doresc confortul si linistea intr-o proprietate luxoasa aflata in mijlocul unei comunitatii selecte, in imediata apropiere a parcului Herastrau, oferind unei familii moderne spatiul ideal pentru o viata fericita intr-o zona care profita din plin de toate beneficiile aerului curat si a linistii.

Calitatea si bunul gust se acompaniaza perfect in cazul acestei proprietati, incepand cu procesul de consolidare si proiectare, solutiile de amenajare si finisajele de calitate premium pana la curtea plina cu vegetatie, completate de foisorul discret amplasat. Piatra naturala si esentele de lemn folosite la finisaje sunt in armonie cu mobilierul si dotarile de ultima tehnologie. 
Se remarca echilibrul obtinut intre caracteristicile originale ale casei si elementele actuale de design.

Imobilul, consolidat in anul 2000 si reamenajat integral in anul 2018, abunda de farmec atat in exterior dar mai ales in interior unde elementele din lemn masiv sculptat reliefeaza suprafetele arcadelor, ale usilor si ale ferestrelor interioare in stil venetian cu influente maure, decorate cu vitralii pictate manual. 
Instalatiile electrice si sanitare au fost inlocuite integral, imobilul avand sistem incalzire pardoseala in bai si recirculare apaa calda menajera pentru a asigura confortul necesar unui standard de viata inalt. Finisajele folosite sunt de cea mai buna calitate, costul total al amenajarii reprezentand o investitie majora.

Structura de rezistenta este realizata din pere&ti din zidarie caramida si stalpi ori de beton armat. Peste fiecare etaj sunt plansee din beton armat.

Viitorul proprietar se va bucura de o casa inteligenta, cu cele mai noi tehnologii in domeniu. Tehnologia smart permite controlarea tuturor sistemelor atat din interiorul cat si din exteriorul casei de pe telefon sau de pe o tableta si este menita sa asigure confortul proprietarilor. Printre facilitatile oferite enumeram alarma, supraveghere video, rulouri actionate electric, sistem audio, aerul conditionat si sistemul de incalzire pot fi comandate de la distanta din telefon.

Sunt disponibile 10 locuri de parcare, dispuse astfel: 4 locuri in curte (cu posibilitatea realizarii si al unui al 5-lea loc de parcare) si 6 locuri de parcare cu sistem de bolarzi.

Practici &si functionali, acesti bolarzi (piloni retractabili ce pot fi comandati prin telecomanda, actionare locala sau de la distanta printr-o aplicatie instalata pe telefonul mobil), ofera garantarea locurilor de parcare aflate in exteriorul curtii.

Spatiile tehnice si de servicii sunt alcatuite din: cabina paza(+grup sanitar), spatiu pentru colectarea deseurilor, 3 magazii exterioare, zona centrala termica, spalatorie, 2 bucatarii de serviciu si o pivnita ce poate fi transformata in crama sau in camera de panica (aceasta fiind dotata cu usa blindata).

Eficienta energetica a vilei este clasa A, consumul total specific de energie primara este de 115,54 iar indicele de emisii echivalent CO_2 este de 31,75.

Zona de recreere este compusa in exterior dintr-o zona de lounge, foisor, loc de joaca pentru copii, iar in interior din sala de sport si camera de masaj.

Proprietatea ofera un loc ideal de relaxare, care confera o atmosfera elitista, prin livingul generos, biblioteca reconfortanta si terasa cu o copertina retractabila. Acestea sunt completate de un birou si o bucatarie mobilate elegant, cu elemente aduse din Italia.

Scarile placate cu stucaturi ne introduc in zona de odihna si locuit formata din 4 dormitoare la care se mai adauga o zona de living, 4 bai, 3 dressinguri si camera pentru bona.

Mobilierul casei a fost selectat de la branduri de inalta calitate.

La exterior, proprietatea incanta privirea cu un superb gazon, gard viu si cu jardiniere avand plante decorative, iar sistemul complet pentru irigare instalat asigura intretinerea perfecta a spatiilor verzi.
Curtea este dotata cu aspersoare automate si robot de tuns iarba, Intretinerea facandu-se autonom, nefiind nevoie de personal pentru mentenanta.

 

Distinsa resedinta poate fi utilizata imediat dupa mutare.

Proprietatea ofera avantaje esentiale pentru persoanele active, pentru care apropierea de scoli, gradinite, supermarketuri, restaurante, sali de sport sau aeroport, constituie criterii importante in decizia de cumparare.

Caracteristici casa vila

 • Numar Camere: 10
 • Zona: Primaverii
 • Suprafata utila: 550 mp
 • Reper: Primaverii
 • Strazi: Asfaltate
 • Numar Dormitoare: 10
 • Tip casa:
 • Numar Bai: 7
 • Numar Bucatarii: 1
 • An Constructie: 1937
 • Suprafata Teren: 1258 mp
 • Acces: Auto, Pietonal

Caracteristici generale casa vila

 •  Acces auto:Acces auto

   Acces Casa:Pietonal Auto

   Acces internet:Wireless Cablu

   Bucatarie:Utilata Mobilata Da

   Calorifere:Da

   Curte:Gradina Foisor Pavata

   Dotari:Frigider Aragaz Aer Conditionat Interfon Scara interioara Semineu Sistem Video Masina vase TV Dressing Boxa Pivnita Masina rufe Hota Cuptor microunde TV

   Incalzire Casa:Centrala Termica

   Izolatii termice:Interior Exterior

   Mobilat:Lux Complet

   Pereti:Lavabil Faianta

   Plansee:Beton

   Podele:Marmura, granit Gresie Parchet

   Stadiu Finisare:Finalizat

   Strazi:Asfaltate

   Structura Casa:Beton

   Teren imprejmuit:Teren imprejmuit

   Tip Curte:Teren in proprietate Individuala

   Utilitati:Apa Curent Gaz Canalizare Telefon Internet

Harta

Oferte similare

vanzare

Primaverii, Bucuresti

Resedinta, construita in perioada interbelica, cu elemente arhitectura

icons 9
icons 7
icons 670
3.500.000EUR
vanzare

Primaverii, Bucuresti

Resedinta, construita in perioada interbelica, cu elemente arhitectura

icons 11
icons 7
icons 617
2.200.000EUR
Ai nevoie de ajutor? Ne puteti contacta pe