CASA SUPERBA CU GRADINA PROPRIE HERASTRAU NORDULUI SAT FRANCEZ de inchiriat — Herastrau, Bucuresti

Bucuresti,  Herastrau

ID:1115

6.500€ / luna+TVA

Descriere casa vila

Imobilul, oferit spre inchiriere, este situat intr-o locatie privilegiata, linistita si sigura in zona de Nord a orasului, in complexul Cartierul Francez renumit ca fiind linistit si exclusivist.

Zona de Nord reprezinta un punct de reper urban al capitalei, prin amplasarea chiar langa Parcul Herastrau, cel mai mare parc din Europa aflat in interiorul unui oras si primul pe lista locurilor de vizitat din Bucuresti. Accesul se face rapid spre aeroport, iar zona are scoli, gradinite, sali sport, cafenele si magazine. Fiind o zona atractiva, aici se gasesc si restaurantele cele mai rafinate, zona fiind locul exceptional pentru a avea o resedinta unica.

Acest incantator apartament sofisticat, configurat ingenios, va ofera eleganta si rafinament, avand o suprafata utila de 320 mp impartita pe un singur nivel cu caracteristici care definesc clar spatiile, fara a obstructiona privelistea spre terase si gradina, fiind armonios conectat interiorul si exteriorul.

Gradina privata, cu o suprafata totala de 377 mp, cuprinzand si terasa acoperita (de 13,30 mp) si neacoperita (de 78,20 mp) are ca dotari controlate in sistem smart, irigatii curte automate tip HUNTER HYDRAWISE si robot automat de tuns iarba, HUSQWARNA care are senzori de ploaie, ce intorc robotul in statia de incarcare in caz de precipitatii, contribuind la pastrarea calitatii ierbii. Toate aceste dotari inteligente implica faptul ca intretinerea se face autonom, nefiind nevoie de personal pentru mentenanta.

Placare peretilor exteriori a fost facuta cu travertin Vein Cut, pardoseala exterioara fiind din dale cu textura de travertin antichizat. Curtea este insorita aproape pe parcursul intregii zile fiind orientata spre vest, fatada principala de acces fiind orientata spre est. Toate dormitoarele, precum si zona de living/dining beneficiaza de acces direct spre curte.

Configuratia imobilului este urmatoarea:

-         dormitor, antreu, dressing, baie matrimoniala - 1

-         dormitor secundar cu baie proprie - 1

-         dormitor secundar, dressing,  baie proprie -1

-         birou  - 1

-         bucatarie principala - 1

-          camara - 1

-          living - 1

-          biblioteca- 1

-          grup sanitar musafiri - 1

-          sala sport cu baie proprie -1

-          bucatarie serviciu - 1

-          spalatorie - 1

-         baie angajati -1

Separat de zona de locuit este camera CT (centrala termica Vaillant in condensatie 60 KW) si zona de pubele.

Imobilul este racordat individual la retele de apa, canalizare, gaz si energie electrica. Bucatariile sunt complet mobilate si utilate (electrocasnice Whirlpool) cu cuptor electric, cuptor microunde, plita cu inductie, masina spalat vase, combine frigorifice.

Incalzirea, in pardoseala, este realizata cu produse REHAU, iar racirea se face prin instalatie aer conditionat tip multi split Daikin. Ventilatia se realizeaza printr-un agregat tip CTA recuperator de caldura cu aport de aer proaspat Daikin - control smart. Pardoselile elegante sunt din gresie porTelanata Delaware Nogal Porcelanosa. In living regasim un elegant semineu interior pe gaz, marca ORTAL Heating Solutions (USA).

Un plus este adus de izolatia fonica completa la nivel de pereti si tavane cu material special import marca TECSOUND, asigurand liniste si pace intr-o viata moderna plina de zgomot. Tamplaria exterioara este din aluminiu profil cu geam tripan de la furnizorul premium Schuko, dotare care reprezinta o solutie de prima clasa.

Corpurile de iluminat sunt de la OTY Light, Almalux Lighting, Ideal Lux, etc., iar instalatiile electrice interioare si exterioare respecta standardele ce determina modalitatea de instalare a cablurilor, regasind atat curenti tari, cat si curenti slabi (tv si voce date), precum si rack pentru voce date. Pe langa senzori lumini, exista si master swich pentru iluminat.

Obiectele sanitare sunt Porcelanosa. Mentionam ca recircularea de apa calda se efectueaza la nivel de obiect sanitar pentru toate baile.

Amplasarea in interiorul complexului, intr-o comunitate inchisa;, asigura si securitate prin zona de acces controlat cu bariere, paza umana 24/24, 7/7, iar imobilul de sistem alarma  si supraveghere video (control smart).

Sunt disponibile 2 locuri parcare exclusive.

Materialele de cea mai buna calitate, tehnologia specifica unei case smart, automatizarile si facilitatile de lux au fost integrate armonios pentru a crea un stil de viata deosebit, in siguranta maxima si confort. Ca rezumat, produse inteligente asigurate de tehnologia smart pentru gestionarea printr-un dispozitiv inteligent, sunt:

-          ventilatia, racire/incalzire,

-          sistemul de acces,

-          camerele perimetrale,

-          sistemul de irigare gazon si masina de tuns iarba automat,

-         conectare la sistemul audio interior.

Combinatia de dimensiuni generoase, spatiu in aer liber si, bineinteles, locatia, va ofera o locuinta unica.
Casa urmeaza a fi mobilata nou exact cum vedem in randari .

Va asteptam sa vizionati pentru a realiza cu adevarat intregul potential al acestei resedinte incomparabile unde puteti savura linistea si seninatatea chiar in inima orasului.


Pret inchiriere: 6.500 euro + TVA 

Caracteristici casa vila

  • Numar Camere: 6
  • Zona: Herastrau
  • Suprafata utila: 320 mp
  • Reper: SATUL FRANCEZ
  • Numar Dormitoare: 4
  • Tip casa:
  • Numar Bai: 5
  • Regim Inaltime: 1
  • Numar Bucatarii: 1
  • An Constructie: 2020
  • Suprafata Teren: 700 mp

Caracteristici generale casa vila

Harta

Oferte similare

inchiriere

Herastrau, Bucuresti

Imobilul, oferit spre inchiriere, este situat intr-o locatie privilegi

icons 9
icons 4
icons 400
5.000EUR
inchiriere

Herastrau, Bucuresti

Imobilul, oferit spre inchiriere, este situat intr-o locatie privilegi

icons 6
icons 5
icons 320
6.500EUR
inchiriere

Herastrau, Bucuresti

Imobilul, oferit spre inchiriere, este situat intr-o locatie privilegi

icons 7
icons 3
icons 230
3.000EUR
Ai nevoie de ajutor? Ne puteti contacta pe