NEW VILLA FOR SALE LAKE FLOREASCAHERASTRAU PARK BORDEI  de vanzare — Herastrau, Bucuresti

Bucuresti,  Herastrau

ID:2660

9.700.000€
+TVA

Descriere casa vila

Va propunem spre achizitionare o vila noua cu 8 camere in zona Herastrau,Floreasca la numai cateva minute de centrul capitalei. Vila este amplasata pe o strada linistita si are acces facil spre oricare parte a orasului.

Casa este perfecta pentru o familie care cauta o locuinta unica. In cei peste 1500 mp utili exista posibilitatea de a va desfasura cum doriti, de a amenaja si reamenaja totul astfel incat sa va simtiti acasa in adevaratul sens al cuvantului.

Casa este dotat cu energie geotermala ce este utilizata de un sistem inovativ specific, energie ce are o capacitate nelimitata de captare cu un cost redus de pompare si un randament ridicat al pompelor in lunile din an cele mai friguroase, pe de alta parte, pe perioada lunilor de vara, suprafata vitrata a intregii cladiri precum si sticla special folosita impreuna cu aticulul constructiei cu o latime de 2 m ce lucreaza ca un parasolar, reduce considerabil efectul de sera ce se creeaza in cazul sticlei convenţionale.

Arhitectura vitrata – proiectul imobiliar este realizat cu o suprafata vitrata de aproximativ 80% din suprafata totala a inchiderii cladirii ca urmare a pozitiei unice pe care constructia se afla.
Casa are o pozitie unica ce permite o panorama spectaculoasa ce poate fi realizata de la Sud Est la Sud Vest, arhitectura vitrata aproape integral, confera proiectului imobiliar o vedere unica la intreaga lungime a lacului Floreasca si a spatiilor verzi amenajate modern (zona de Sud Est a cladirii), o vedere catre piscinele exterioare amplasate intre spatiile verzi (zona de Sud a cladirii), existand lumina solara naturala de la rasarit si pana cand soarele apune.

Pe zona de Sud Vest se regasesc amenajate peste 1000mp de spatii verzi moderne cu alei de acces private prin intermediul carora se creeaza un parc privat, invecinat cu celalalt parc public amenajat in apropiere cu cativa ani in urma, realizat prin extinderea pamantului in lacul Floreasca si montarea de debarcadre si pontoane plutitoare.

Imobilul detine iluminatoare din sticla in tavan, cu o latime de 2.4m, o Lungime de 3.8m si o grosime de peste 40mm, fiind astfel cele mai mari dimensiuni utilizate la constructiile în Romania, respectivele luminatoare sunt prevazute cu jaluzele electrice ce realizeaza black-out-ul necesar dormitoarelor si sistem de spalare cu stergatoare automate.
Spatiile verzi aferente constructiei compun mai multe gradini generoase ce se afla pana la limita de proprietate ce este in directa vecinatate cu lacul Floreasca, gradini ce sunt amenajate fiecare cu cate un tip de copaci si plante ce raman verzi pe tot parcursul sezonului rece sau mai mult decat atat infloresc atunci cand ninge si peisajul este inghetat.

Caracteristici casa vila

  • Numar Camere: 8
  • Zona: Herastrau
  • Suprafata utila: 1500 mp
  • Reper: LAKE FLOREASCA
  • Numar Dormitoare: 5
  • Tip casa: Individuala
  • Numar Bai: 6
  • Regim Inaltime: 2
  • Numar Bucatarii: 1
  • An Constructie: 2023
  • Suprafata Teren: 1500 mp

Caracteristici generale casa vila

  •  Tip Casa:Individuala

Harta

Oferte similare

vanzare

Herastrau, Bucuresti

Va propunem spre achizitionare o vila noua cu 8 camere in zona Herastr

icons 8
icons 5
icons 455
1.390.000EUR
vanzare

Herastrau, Bucuresti

Va propunem spre achizitionare o vila noua cu 8 camere in zona Herastr

icons 12
icons 10
icons 845
5.000.000EUR
Ai nevoie de ajutor? Ne puteti contacta pe