ApartHotel Nou Renovat Lux P + 10 || Unirii de vanzare — Unirii, Bucuresti

Bucuresti,  Unirii

ID:2281

11.000.000€
+TVA

Descriere spatiu comercial

Suprafata construita desfasurata = 4,668.51 mp

Suprafata totala utila: 4,175.37 mp

Suprafata teren = 435 mp

Functiune principala:

Aparthotel – mezanin si pe etajele 1-10 se vor amenaja 50 unitati locative

Functiuni secundare:

Spatiu comercial (restaurant) – amplasat la parter (si partial subsol) cu o suprafata desfasurata de aprox. 395,55 mp;

Spatii tehnice, lobby acces, circulatii, birou administratie

Accesul principal se va face din Bulevardul Unirii, pe fatada nordica ce face parte dintr-un front continuu. Pe partile de est si vest cladirea este alipita la calcanele celor doua cladiri vecine. De asemenea, cladirea este prevazuta cu alte cateva accese secundare pe fatada sudica a ei. In jumatatea dinspre Bulevardul Unirii, la parter, se va amenaja un spatiu comercial (restaurant) si lobby-ul constructiei. In etajele superioare vor fi organizate unitati locative, inclusiv in mezanin.

Restaurantul va beneficia si de o terasa menita sa confere un ambient placut clientilor care vor sa se bucure de timp petrecut in centrul orasului, intr-un decor placut si relaxant. Terasa va fi o extensie fireasca a interiorului, iar cromatica si linia de design vor fi in ton cu amenajarea interiorului.

Prezentare

Amplasat pe unul dintre cele mai importante bulevarde ale capitalei, aproape de vibranta Piata Unirii, imobilul prezentat este una dintre putinele proprietati exceptionale care poate imbina doua functiuni, cea comerciala si cea de aparthotel, dupa o investitie estimata la aprox. 1.000.000 euro. Pozitionarea la doar cateva minute distanta de Piata Unirii, langa numeroase cladiri de birouri, restaurante, hoteluri si magazine determina o afluenta mare de clienti.

Imobilul in suprafata de 4,668.51 mp cu regim de inaltime S+P+MZ+10E, se vinde impreuna cu un proiect de modificare interioara si exterioara, urmarindu-se transformarea, intr-un termen de 6 luni, intr-unul dintre cele mai luxoase locuri din oras. Designul si arhitectura remarcabile vor oferi decorul urban pentru un stil de viata distins, in inima orasului, prin realizarea a 50 de apartamente, si anume:

► Mezanin: 4 apartamente cu 1 dormitor superior;

► Etajele 1 - 7: 1 apartament cu 2 dormitoare, 1 apartament cu 1 dormitor superior, 1 apartament cu 1 dormitor standard, 1 apartament junior si 1 studio;

► Etaj 8: 2 apartamente cu 1 dormitor superior, 1 apartament cu 1 dormitor standard, 1 apartament junior si 1 studio;

► Etaj 9 : 1 apartament cu 2 dormitoare, 1 apartament cu 1 dormitor superior, 1 apartament cu 1 dormitor standard;

► Etaj 10 : 3 apartamente cu 1 dormitor.

Rezumat:

• 23 apartamente cu 1 dormitor, din care 14 apartamente cu 1 dormitor superior si 9 apartamente cu 1 dormitor standard;

• 8 studiouri;

• 8 apartamente junior;

• 8 apartamente cu 2 dormitoare;

• etaj 10 - 3 unitati cu 1 dormitor.

Totodata, amplasarea la parter si subsol a unui spatiu comercial (restaurant) precum si alte spatii care vor asigura buna functionare a unui aparthotel (depozitare, vestiare, bucatarie, spatii tehnice cum ar fi postul trafo).

Gradul de ocupare al imobilului se estimeaza ca va creste progresiv intr-un termen scurt pana la 85%, avand in vedere piata tinta, zona unde este amplasat imobilul si investitia initiala. Profitul estimat ca va proveni din activitatea de exploatare este de aprox. 600.000 euro/an, rezultand un termenul de recuperare al investitiei de 9 ani.

Langa imobil exista parcare amenajata de Primaria Sectorului 3, iar zona de trotuar este generoasa, fiind placata cu granit antiderapant. Calitatea spatiului public si a vietii urbane a fost imbunatatita si de modernizarea spatiilor verzi cu flori, arbusti si pomi care dau o nota de eleganta si culoare.

In perfecta concordanta cu intregul concept de aparthotel, o echipa de profesionisti a realizat proiectul de design interior, avand ca scop crearea unui nume important in industria hoteliera prin oferirea unui raport avantajos pret-calitate.

Principalul atu al proprietatii ramane locatia, beneficiind de o pozitionare perfecta pentru paleta larga a tipurilor de turism existente.

Oferta publicata de Compania Imobiliara GALACTIC HOUSE CONCEPT

Caracteristici spatiu comercial

  • Numar Camere: 36
  • Zona: Unirii
  • Suprafata utila: 4175 mp
  • Reper: Unirii
  • Structura:

Caracteristici generale spatiu comercial

  •  Incalzire Casa:Centrala Termica

     Stadiu Finisare:Finalizat

     Utilitati:Curent Apa Canalizare Gaz

Harta

Ai nevoie de ajutor? Ne puteti contacta pe